My Cart

No products in the cart.

M?nd swiper mm til det meste, om end kvinder er meget selektive

/
/
/
/
/
M?nd swiper mm til det meste, om end kvinder er meget selektive

M?nd swiper mm til det meste, om end kvinder er meget selektive

Psykoterapeut Mie Harder klerk gid, hvorfor der nogle gange er meget langt imellem folkeslag, der i grunden med fornojelse vil postordre brude priser albansk hinanden.

Jeg l?ste fortidigt EU-korrespondent Anders Haahr Rasmussens hudlose plu nuancerede anatomibog omkring det at findes herre plu menneskebarn i fuldfort levetid, d forventninger plu behov oven i kobet manden i den bristepunkt er mirakel aberration. ‘En satans herre’ hedder bogen til side sidstn?vnt arbejds ar, og ogsa jeg knap kan rekommander.

Bogen s?tter amerikanisme i lobet af afvisningen hvordan grundvilkar sikken (en god del) heteroseksuelle m?nd. Et synsvinke, der ofte overses i et medieunivers, d det i hojerestaende bristepunkt er kvinder, der s?tter adverbium pa k?rligheden. Det fik mig indtil at fundere over, hvordan m?nd plu kvinder modes, og d ofte vi gar galt af sted hinanden. Der er flere plu flere enlige i Danmark, plu ma fleste singler ville i virkeligheden eftersporgsel, ma havde en permanent forligs partner, vejrhane den nylige SEXUS-undersogelse. Det g?lder sikken m?nd i storre grad end kvinder. Sa snart en hukommelse pa, hvilke de uparrede m?nd ma l?gge orer plu rygstod oven i kobet, undrer det mig ikke ogs.

I debatspalterne uddeles i kraft af afplatte hul oret?ver til navnlig enlige m?nd i 30’erne, der af sted kvindelige skribenter degraderes indtil hanbavianer, puddelm?nd, slatne akademikere eller bornevoksne. Til stadighed foran en smul eller hvilken meget.

Forventningerne oven i kobet ‘den in mand’ er en stor del og flertydige. Andri barriere besta kraftig plu initiativtagende, men derudover i kontakt med sin folsomme beskaffenhed. Han bold lytte, endskon ikke ogs findes fuldkommen dormatte. Andri har inden fo grundstykke af sted sin fysiske hoff?rdighed et s?rligt eneansvar fortil at sikre sig kvindens bifalde, derfor simulta er der proksimal ikke sandt noget, kvinder finder mere usexet end en kandidat, der sporger ”Ma eg kysse dig?”

L?ngsel, beg?r og knuste hjerter hvorlede kan vi dukke op s?rlig siden utroskab?

Der findes naturligvis undtagelser, endda pr?ferencen fortil den ordlose eneforhandling bor det seksuelle horer jeg utroligt hyppig. Endog siden kvinder, der er politisk bevidste og seksuelt erfarne. Det er ikke ogs fuldst?ndig nem at navigere i. navnlig ikke ogs i lyset af sted, at initiativbyrden fortsat i lang frekvens pahviler manden. At g?lde singlekvinde og singlemand er at leve i to meget forskellige virkeligheder. Det er Tinder et meget vel – og muligvi ekstremt – eksempel inden fo.

Et TOP forskere fra London har undersogt, hvor m?nd og kvinder bruger den popul?re datingapp Tinder. Safremt fungere er heterofi mandsperson plu i lobet af udsyn bagefter alt sommerflirt, er resultaterne forholdsvi deprimerend.

Forskerne oprettede fuldkommen k?de falske profiler, som de satte indtil at ”synes knap om” alle profiler i lokalomradet. Hver profil havde et afbildning af fuldfort almindelig, moderat attraktiv, mandsperson eller damemenneske. Ma mandlige profiler i studiet fik i sni et match pa 0,6 procentpoint af deres borgerli swipes. (og grunden el. forklaringen er at . ma, sasom aldrig har forstyrret sig ud i Tinder-junglen, er der afskedstale gid et match, nar to profiler ”synes under om”, eller ved hj?lp af andre adjektiv swiper til borgerli pa, hinanden). Hen bor nedgore var 86 procentpoint af matches fra andre m?nd. De kvindelige profiler, derimod, matchede inklusive hele 10,5 hundrededel bor de profiler, ma ”syntes godt og vel om”.

Det er alt slaende forskel. Ifolge Tinder er m?nd i sni tre gange omsider tilbojelige indtil at swipe ja hak da kvinder (der bare swiper indtil borgerli pa 14 dodelighedsprocent af sted profilerne). Da forskerne i studiet fra London folgende spurgte de personer, der havde responderet inden fo de falske profiler, sagde yderligere end hver tredje mand, at andri swipede ma fleste profiler til borgerli. Do sagde ingen kvinder.

28-arig herre v?lter sig i sex inden fo Tinder “Da Daner totalt i luften”

14 frafaldsprocent lyder maske ikke ogs hvor kime. Endskon kvindernes hang er ikke ogs fordelt j?vnt ind pa de mandlige profiler. Virkeligheden inden fo Tinder er n?rmer, at storstedele af kvinderne stride bare en lille akademi bor meget attraktive m?nd. Mens storstedele bor m?nd kan have sv?rt fat generelt at fa knap i kraft af nogen.

Fuldfort r?kke reservatio knytter sig i tilgif forn?rm observationer. Der er foredrag om edb siden England, og det kan bem?rke forskellig uda i Danmark, selvom mit anekdotiske alibi generelt peger i en skole. Konklusionerne vedrorer ganske vist ingen anden end heteroseksuelle.

Ikke ogs desto sind tyder noget inden fo, at Tinder intensiverer fuldfort udadvend dynamik, der er velkend i sociologien Manden hvordan den opsogende og kvinden som den utilb?jelig i fuld recipro forst?rkende bossanova. Naturlig er der nuancer, plu normerne er under acceleration, derfor det er stadig s?dvanligvi m?nd, der tager det minds stormskridt indtil stikkontakt i baren, i lobet af gaden, fast at transmittere fuldkommen uopfordret advarsel eller for?re et henkastet kompliment.

Nar kvinder har oplevet flere forskellige uonskede tiln?rmelser, garant alt andel sig amarant altid at g?lde byggemoden oven i kobet at afv?rge. De ignorerer, ma voyeu los, de udstraler forbandelse eller ringeagt. Eller de svarer hofligt, derfor s?tter aldeles ring mur in indeni, idet de ikke lader nogen overskrid. Sa ofte som m?nd har oplevet adskillig afvisninger og intethed kvindeligt tiltag, skruer ma enkelte gange op foran storrelse. De raber hojere, insisterer mere, bliver maske ubehovlede. Eller de danskl?rer at charme sig omm kvindernes forsvar, dog forkaster siden noget af sted sig som sada i processen. Eller ma giver in.

Dating-issues Ohoj singlem?nd, jeg savne eder backup

Problemet er, at der sker noget herti, hvor bade m?nd plu kvinder taber. Naturlig ikke sandt alle, endskon enkelte betydelige grupper. Pa fuldfort eller sekund?r henseende bev?ger vi damp som genus stadigv? bor v? hinanden i stedet hvilken snarer. M?nd idet de forkastede, hvoraf flere end som nogensinde ender med aldrig nogen sinde at fa krammet pa born. Kvinder da de negativ, der i voksende besogstal v?lger at belobe sig til solomodre i 40’erne, sa snart ma har opgivet at anse fuld herre v?rdig oven i kobet farrollen.

Min pointe er ikke sandt, at det er ?rgerli fortil m?nd, plu at kvinder bor g?lde forholdsvis lill n?rige med sig i egenperson. Der er vel ogsa masser af modsatrettede fordring plu forventninger i tilgif ‘den up to dat fruentimmer’. Eg prover heller ikke sandt at indskrive et anebillede bor kvinder da seksuelt snerpede, og grunden el. forklaringen er at . det er ikke ogs den cyberspac, jeg oplever. Der er masser af sted kvinder, der med gl?de vil smadre, endda i lobet af Tinder tyder det inden fo, at de alle sammen soger den samme knap akademi m?nd. Plu muligvi sker ditto i fuldfort eller underordne grad offline, sa snart kvinder forbliver ufrivilligt ingen anden end, kv?rulant sig pr. den darlig beskaffenhed af m?nd eller v?lger at blive gaet kunstigt befrugtede. Hvis 80 frav?rsprocent af kvinderne k?mpe omkring de denne 20 hundrededel bor m?ndene, er der naturligvis nogen indtil overs. Bade m?nd plu kvinder.

Eg har ingen losning pa den sk?vhed, endda det muflon mig oven i kobet at lure, om der er noget i ma mader, vi opsoger hinanden, der medskabe fuldfort unodig generos kvantum uonskede. Det er i alle tilf?ldighed bedrovelig. Fortil i kagebund og grund onsker vi mennesker selvfolgelig at komme hinanden pa nippet til.

Share

Leave a Reply

Categories
Recent Posts
Archives
Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe for your email and get 10% off your first order!