My Cart

No products in the cart.

5 Skillnader I Hur Man Samt Kvinnor Blir Kar

/
/
/
/
/
5 Skillnader I Hur Man Samt Kvinnor Blir Kar

5 Skillnader I Hur Man Samt Kvinnor Blir Kar

”Ingen kanner sasom jag…” nopp, ick hon i allihopa baisse…

Hurda visar hanar att dom befinner si foralskade no? Sam hurda visar kvinn att do befinner si foralskade? Det befinner si riktig storre skillnader annu herre vill ana, sam det befinner si bra att vet dessa.

Du kanske trodde att alla tankte och kande likadant som n nar du blir betuttad, samt saso du gor nar du ar i ett forhallande? Odla ar det rentav inte. Sanningen befinner si saken dar att det befinner si mer ganska att dina manliga kompisa gor det annu att din kvinnliga kompanjon kanner som du gor. For det ar rentav stora skillnader i hurdan hanar samt kvinns blir kar. Vi agerar, tanker och reagerar grymt annorlunda emellan konen.

Det manliga magasinet Askmen har vandrat igenom f forskning villig amnet samt konsulterat tillsammans allehand psykologer samt relationsexperter. Pa sa satt age de kommit fram mot dessa 5 stora skillnader i hurdan man och kvinns blir foralskade. Grymt medryckande forsavit mig tillats beratta det personligen.

OBS: darfor det ha koper ifall psykologi samt beteendevetenskap odla ar intet 100% sant i samtliga baisse. Det befinner si mer bruten nagon allman fotografi av majoriteten. Odla dina/din sambos erfarenheter/kanslor/reaktioner kan differentiera sig. Skad lat oss nu iaktta hur 5 klassiska tecken villig foralskelse hos karla skiljer sig av kvinn.

1: hanar ar mer impulsiva

Nar man val kanner att nago medspelare kanns ratt sa befinner sig vi mestadels betydligt snabbare kungen gasen ann hon. Kvinns inneha ett benagenhet att filosofera vi det bota mer noggrant och undersoka forhallandets chanser att greppa i langden. Vi karla befinner si mer ”all in” nar vi kanner nagot sarskil pro nagon manniska.

2: hanar ar mer fokuserade kungen passion

Mans karleksinstinkter fokuserar vanligtvis kraftigt gallande dom fysiska och passionerade aspekterna bruten ett kondition istallet forut de kanslomassiga samt varma uttrycken. Det har leder allt for vanligtvis at att mannens medspelare enbart uppfattar honom sasom lustfylld istallet forut karleksfull. Vilket i sin flax leder at att kvinnan kan kanna mannens lov som falsk och fafang, vilket sa klart icke befinner sig fallet, det koper enkom forsavitt tva olika taktik att betrakta sam ingripa gallande karleken.

3: karlar befinner si mer fysiska

Forut man odl befinner si utseendet enormt kopiost viktigare ann for kvinns. Feltolka mej fast an riktig, bagge konen lagger grymt blaffig vikt vid utseendet. Det ar emellertid kopiost osannolikt att en man utvecklar karlekskanslor for en han forst ansag sasom behaglig sam bussig. Det befinner si framfo odl att nago approximation pro kvinnans karaktar kan gro fram omside, ifall det finns en kroppslig dragning av inledning. Skulle man klara av likhe detta vid e jordnara version fran ”karlek spann forsta ogonkastet” kanske?

4: karla varderar kul hogre an kvinns

Den har punkten knyter villig ett naturligt fason a at saken https://brightwomen.net/kambodjanska-kvinnor/ da ett. Vi kanner til all att kvinns uppskattar nagon hane med komik, samt att det vanligtvis befinner sig saken da ett nyckeln at hennes karnpunkt. Men i det langa loppet ar kvinn fa mer analytiska ann odla. Dom varderar nagon hane tillsammans ett skarpt skall gallande axlarna, saso kanns stabil. Som namnt oerfaren odla ar dom mer benagna att grubbla igenom forhallandets chanser innan dom kastar sig in i det.

Man daremo satter e ljudlig varde villig ett kompanjon dom kan svira tillsamman sam saso kan slappna av utan att kartlagga detaljer for mycket. Karlar ar samt mer benagna att bringa upp sam dividera avta emotioner med en han kan koppla a med och saso ar latt att ejakulera overens med.

5: karlar ar mindre benagna att avskilja forsvinna emotioner i inledning

Sjalv tvivlar villig att jag behover anfora detta, skada det tar vanligtvis sett betydligt langre tidrymd for man att vaga bringa upp sam separera sina kanslor tillsamman sin kompanjon (shocker, mi kanner til). Forut kvinns kan kannas helt naturligt att handla det postumt enbart nago fotografi period, skada forut hanar kan det vara sen manader alternativ ar. Det ar icke forran de kanner sig mycket forsakra i relationen som de uttrycker dem oral. Istallet befinner si karlar mer benagna att visa tryta emotioner kroppslig, vi nuddning, skoji aktiviteter samt givetvis kuttra sju.

Sammanfattningsvis ifall hur hanar visar att do befinner si kara

Man sam kvinn befinner si valdigt olika, villig flertal metod kompletterar vi varandra fantastiskt finemang, men av och till kan det blir nagon sma kollidera i hur vi tanker, agerar och kanner. Vill ni ringa ut det mesta bruten ditt forhallande sa bord ni fundera lite over skillnaderna emellan dej samt din partner sam forhandla dessa sallskap. ”Communication fruset vatten key” som karl uppge.

OBS ater: Allt det ha befinner si hejdlost generaliserande, samt ingen perso befinner si svartvit. Men det finns forskning sasom pekar pa att dessa skillnader befinner si klara emellan konen. Det betyder dock ick att det enda karlar vill tillverka ar snygga tjejer som enkom gillar att ha roligt. Nagon klamma salt och alltsamman det darbort du vet. Skada forhoppningsvis ager vi antagligen at sake del lyckats svara de uraldriga fragorna: ”hurda visar karla att do befinner sig kara?” sam ”Hur visar kvinn att do befinner si kar?”.

Share

Leave a Reply

Categories
Recent Posts
Archives
Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe for your email and get 10% off your first order!