My Cart

No products in the cart.

Odl stode n din hormonmonster finn karleken – experten tipsar

/
/
/
/
/
Odl stode n din hormonmonster finn karleken – experten tipsar

Odl stode n din hormonmonster finn karleken – experten tipsar

Oroar du dej over att ditt avkomma ej hittat nago pojk- alternativt tjej? Narvarand berattar Kerstin Erixon, sexualupplysaren gallande RFSU hur du stottar pa basta taktik.

Borjar kompisarna anskaffa pojk- alternativt flickvanner, medan ditt barn verkar existera helt ointresserad? Saso foralder till nago tonaring stalls du ideligen for massa skilda situationer sasom kan donera ett bavan alternativt massa nya tankar och funderingar.

Kerstin Isaxon arbetar tillsamman sexualupplysning villig RFSU. I hennes kneg ingar det att assist sam guida tonaringar. undrar ni hurda n amna hjalpa ditt barn nar det innefatta att finna nago pojk- alternativ flickvan?

Experten forsavit tonaringar sam lov

Nar tendera tonarinSgar mota sin ett delagare? Hur sa kan mi saso foralder foreta for att assistera nar hen sannerligen vill motas en? Kerstin Isaxon svarar.

– flera traffas genom skolan, fritidsaktiviteter eller gemensamma vanner. Hurdan herre traffar nagon befinner si samt vanliga fragor sasom vi gallande RFSU tillat, ”hur mot jag e?”, ”hur kan mig exponera att mi uppskattar en?”, ”hur vet jag att hen gillar mig?” alternativt ”hur astadkomme mig slut kungen e schysst metod?”. Det befinner si stora fragor sasom befinner sig ljudlig prioriterade.

– karl kan ick saga att gor si och sa, emeda kommer du far ett medspelare. Det utspela om att tran bekantskap sam relationer samt fullkomligt lat lara sig genom livet.

Baksida av underben kan jag som foralder revider centrum barn ej inneha nago delagare skada garna vill existera sallskap tillsamman en?

– massa saknar efter att uppfatta lov, bade unga och vuxna. Finns det nagon sarskild individ som ditt baby vill vara tillsammans med eller handlar det mer forsavitt nagon onskan att befinna tillsammans tillsamman nagon? Forsavitt din hormonmonste saknar postum en medspelare kan er sammanlagt resonera sam kommunicera forsavitt hurdan hane kan presentera entusiasm forut nagon, hurdan karl kan stota, hurda man kan lasa fran entusiasm fran en annan samt varthan hane kan traffa nya manniskor.

– Det finns icke e recept eller en facit, skad det finns foremal saso kan rulla ganska duktig odl sasom att forska ogonkontakt, smil, prata med personen, placer fragor run det sasom hen gillar eller gilla, langa nago snap alternativt digga nagot gallande hens Instagram. Test att harda och sporra, det befinner sig flera tonaringar saso kan berora att herre ar den enda som ick har nagon kompanjon Dominikansk kvinnor sam det kan besta nago jobbig emotion. Nog kande n jag odl nar du varenda i barnets alder sam kan beratta ifall det och framfora inlevelseformaga darfor at det befinner si flertal saso anse att det ar marigt.

Odl hjalper du din hormonmonste lokalisera karleken – experten tipsar

– I alla lagen ar det evigt enastaende att snacka och stalla fragor sasom ”pratar du och dina vanner ifall relationer?” alternativ ”har n nagon sasom n befinner sig hugad av?”. Att besta sval itu relationer befinner sig ingenting saso ar fel eller nagot att besta bekymmersam forut, karl kan till exempe befinna asexuell alternativ befinna liknojd itu att blanda in andra i sin sexualitet alternativ relation. Enar behover ditt barnunge bli bekraftad i att det inte befinner si nagot mankemang och att det befinner si alldeles opp mot hen forsavitt hen vill innehava ett forhallande alternativt inte. Att ett tonaring ar liknojd itu relationer kan likasa vara indikation pa att hen tanker att hen ar otillrackligt och darfor aldrig kommer motas en, ifall det ar sa behover tonaringen kackla om det och bli bekraftad i att det befinner si langtifran alla saso inneha nago kompanjon och att det ej ar nagot fel att icke tillverka det.

– Exempelvis kan n enar placera fragor saso ”ibland kan hane kanna att det kanns som att samtliga tanker att herre tvingas tillverka nago partner nar man kommer ovanfor ett speciell alder, va tanker du ifall det?”.

Share

Leave a Reply

Categories
Recent Posts
Archives
Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe for your email and get 10% off your first order!