My Cart

No products in the cart.

Hurda du tittar din sukta efter -historik pa Tinder

/
/
/
/
/
Hurda du tittar din sukta efter -historik pa Tinder

Hurda du tittar din sukta efter -historik pa Tinder

10 Jun Hur du titta din digga -historik pa Tinder

Hurdan karl blir en yrkesfolk pa Instagrams autogenererade bildtexter

Tinder letar stadse efter forfaringssatt att bidra till varde till appen samtidigt saso n skiljer dig fran dina pluringar sam gilla dej ar nagon bruten do nyare funktionerna. Finns som nago del fran Tinder Gold -prenumerationen, Likes You ar en attraktiv rol som visar dig vem sasom age gillat dej for ni tvungen digga dem.

Denna roll slapptes nagon gang 2018 sam ar sasom nagon genvag at dejting. O n prenumererar gallande Tinder Gold, Likes You skanker dej ett annorlunda blad dar ni ser e rutnat tillsamman dom mannisko saso redan aga svept bums pa dej. Det lilla gyllene hjartat betyder all Tinder -anvandare sasom allaredan inneha visat hag fo din image sa att du kan sprang over massorna samt skrida pa frank paver mot do anvandare sasom n mest troligt kommer att atnjuta en datum med.

Tinder Guld

Likes You ar ett bit fran do tillag $ 5 i manaden ni betalar forut guld over Tinder gagna. Marknadsfors saso ett exklusiv sallskap, det ar nagon annan prenumerationsniva saso skanke de nagra fler instrument akte att forbattra ditt dejtingspel.

Det skanke kissbrides ni kan bese hA¤r dej Pass, mojligheten att ratta din sate nar n behover. Slappa ater som later de angra en fel svepning. Fem bra Likes att utnyttja va dag, obegransade normala likes och en Boost per manad for att placera de maximal op i stapeln.

Mojligheten att angra e vanster svep nar det bor tillverka varit tribunal ar vartha $ 5 i min skrif. Sjalv hade garna haft saken dar funktionen nar sjalv anvande appen. Istallet fick sjalv vanta en obestamd epok tills profilen gjorde kretsen samt kom ater i grima stack. Sjalv gillar icke iden tillsamman bra Likes sam anser att dom ar laskiga andock nago Boost skadar aldrig nagon.

Tinder gilla dej

Forut otillganglig alternativ popular kan det besta det enklaste sattet att hitta ett datum. Istallet forut att tumla som n vanligt skulle sam botten upp, behover du uteslutande kora saken da lilla digga -ikonen langst op till vanster pa huvudsidan forut Tinder akte att anlanda at specialavsnittet. Det ar nagon cirkular profilbild med nago guldkant sam kommer forhoppningsvis att omfatta nagra folk som redan age svept pa frank paver gallande de.

Arme amna ni kika en guldhjarta maximal upp som berattar hurda hop sasom har gillat dig sam ett rutnat saso visar deras huvudsakliga profilbild.

Alltsamman ni behover alstra ar att knega dej genom det har rutnat och beskada pa profilerna. Ni kommer aven fortsattningsvis att behova botten upp at vanster eller hoger saso du behover, andock sa snart du sveper at hoger blir ni automatiskt nago matchning. Alldenstund dom allareda har svept genast till dig passa do tillsamman de dar och du ar fardig att ansluta.

Det har nat anvander samma principer sasom huvudmatningen. Du tittar pa profilbilden samt valjer profilen akte att lasa mer. Uppskattar du dem? Svep do och spelet fortsatter. Uppskattar n do ej? Svep at vanster sam do forsvinner fran ditt rutnat fo att (forhoppningsvis) ersattas tillsammans ett annat.

Ar Tinder uppskattar du var att begagna?

Baksida av underben sjalv inneha sett bruten ett polare sasom annu anvander Tinder beror vardet p Likes You pa varenda n bor och hurdan duktig ni ar i spelet. Uppskattar ni ger mervarde om n bor i ett storstad sam inneha lite lattja. Do saso bor i tystare omraden eller icke ar sa framgangsrika pa Tinder far kanske icke alternativord varde.

All postorder Г¤ktenskapstatistik Likes You fryst vatten, ar e snabbspolningsalternativ. I stallet forut att behova botten up via stacken sasom nagon alldaglig manniska, kan n skutta over alltsamman det samt ga oppenhjartig fram at de dar som allaredan aga visat entusiasm. Det ar sasom saken dar dar vannen i baren saso marker att nagon ar hagad fran dej, vilket sparar dig besvaret att beskada in all sjal.

Forsavitt ni inte kommer att betydelselos atskilliga att botten upp pa rat fattig gallande de itu vilken avsikt sasom helst, kommer Likes You att bliv mer sjalskrossande ode som resten fran appen skanker. Ifall n fader lite upphet kan det gora din dag alternativ vecka beroend p vem n tittar dar.

Gallande individuell labb skulle mig tal att Likes You ej ar varthan do tillagg $ 5. forsavitt nagon besitta gillat dig samt ifall ryktena stammer kommer de stamnin att visas overst op i din normala dagliga stack. Men, stekpanna mot Pass pro om ni reser, Spola aterkomst akte ifall ni ar akte brattom sam Boost forut en aning tillagg dejtingkraft va manad samt akte priset gallande ett fika kan ni fa en kopiost smidigare dejtingapp -upplevelse.

Share

Leave a Reply

Categories
Recent Posts
Archives
Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe for your email and get 10% off your first order!