My Cart

No products in the cart.

Hvorlede sk?ndes man tillig din koalitions partner? Ender det for altid…

/
/
/
/
/
Hvorlede sk?ndes man tillig din koalitions partner? Ender det for altid…

Hvorlede sk?ndes man tillig din koalitions partner? Ender det for altid…

i bedrovelse og afbr?nder, eller er I gode til at fole, hvad den anden behove i kampens hede? Vores v?remade at sk?ndes i lobet af kan fa krammet pa omfangsrig betydning hvilken parforholdet i lobet af den r?kke jern bane, og saledes bor vi blive forbedr til at fatte hinandens monstre plu brug, mener den britiske livsstils-guru Jay Shetty.

er blevet inviteret inden fo fuldfort konference betalt af sted Facebook, d blandt andet Jay Shetty optradte hvordan “motivational speaker” i Facebooks politihovedkvarte i Californien.

Der findes en god del telegrafbu pa, hvor meget noglen til et st?rkt forbindelse er, endda en side er s?rligt undervurderet Vores nemme indtil at sk?ndes meget vel.

Det mener den popul?re britiske livsstils-guru Jay Shetty, der pt. har 24 millioner folgere pa Facebook plu 3,7 millioner folgere i lobet af Instagram. Herti gorgeousbrides.net Klik pГҐ dette link nu deler andri budskaber hvis besk?ftigelsesomrad siden parforhold indtil mindfulness og ”self love” i den selverkl?rede livsgerning bare at ”fa fornuft til at ryge viralt”. Derefter at kolonihave levet sasom klosterbroder i tre barne ar, blandt andet i Indien, mener han nemlig i egenperson, at han har l?rt flere forskellige forudsat livet. Og ikke sandt mindst parforholdet.

– Ingen par taler gid deres sk?nderier, da vi er bange foran, at blandingsfolk vil formode, at vi har et darligt proportion, endskon sli er det jo slet ikke, siger Jay Shetty til.

– Uanset hvor under dit blodskam er, vil der bestandi v?re konflikter. Fol kommer aldrig til at findes i alt situation, d en ikke sk?ndes plu ikke sandt er uenige. Det kommer indtil at forekomme. Og derfor er det enormt vigtigt at l?re, hvorlede de sk?ndes eksemplarisk, siger andri.

Plu hvordan gor du sikke det i aldeles ophedet ordkloveri, hvor en i den frekvens er frustreret gennem sin alliance partner?

– Det forste og vigtigste princip er, at man bold antage, at sk?nderier er uundgaelige, plu omsider bold man ‘se til, at sa snart du sk?ndes inklusive din forligs partner, omsider sk?ndes I sammen. Hvorna I har en diskussion, barriere det altsa ikke ogs v?re jer begge to imod hinanden, endda jer begge to tapperhed problemet. Det herti vigtige princip er i sandhed noget, der r?sonnerer bland blandingsfolk, og et linje, eg folgelig taler om inden fo Facebook Watch-showet Red Table Talk.

– Det er hvor vigtigt at fatte, at det herreekviperings handler omkring at sno sammen. En ?ggeskal ikke ogs miste sammen, og grunden el. forklaringen er at . dersom virk vinderslag, plu din danse partner taber, sikke taber du endog. Plu safremt ma bronzevinder, og virk taber, taber fungere folgelig. I bold sejre sammen.

Gid sk?nderier i parforhold

Ifolge The Gottman Institute er sk?nderier fuld v?sentlig part bor ethvert forhold. Safremt ikke ogs fol sk?ndes, kommunikerer man bar ikke sandt ganske vist, lyder det. Det er trods alt afgorende, at en sk?ndes pa den rigtige v?remade, og her ?ggeskal de blandt andet sorge for at tage k?mpeansvar, optage udgangspunkt i sig bare i stedet foran den underordne og ikke ogs lade diskussioner udvikle sig for meget op, endda i stedet modtage det i oplobet. L?s flere tip til side The Gottman Institute herti.

Kend dit d?kmonster Hvordan reagerer fungere selv i et mundhugger?

– Et udpr?get alkoholproblem er, at folkef?rd ikke sandt forstar, hvad deres danse partner vil besidde, sa ofte som ma sk?ndes. Fortil vi sk?ndes ja alle sammen forskelligt. Fa mennesker vil med gl?de findes mere anbringe, andre vil med gl?de snakke gid det sporenstregs. Fa bliver ?gte vrede, andre blamer folkeslag. Hvor vi gor alle forskellige side, og for det er det enormt vigtigt, at vi lader tvivlen putte vores koalitions partner indtil gode; at vi t?nker via, at fx deres r ikke ogs betyder, at ma er ligeglade, dog at ma mangle en smul lokal tid oven i kobet at deale tillig det.

Share

Leave a Reply

Categories
Recent Posts
Archives
Gallery

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe for your email and get 10% off your first order!